top of page

Seis de Soller Exhibition

Vilket hektiskt år! 2022 var det dags för den första utställningen; I år har vi redan haft 5 och en kvar!

Mellan den 11 och 28 oktober är Mallorcas konstnärer värd för "Seis de Soller" i Museu de Soller. Galleriet är en så perfekt plats för konst, mycket ljus och med den extra fördelen av den härliga uteplatsen för invigningar, eller bara för att sitta och njuta av solskenet.



Sunset in Sa Foradada Mallorca, oil on canvas by Sharon MacLaren
Seis de Soller Exhibition poster

6 konstnärer från Soller kommer att ställa ut tillsammans för första gången - Joan Damia Alberti, Leo O'Donnell, Tomeu Reynes, Ricardo Sacco, Natalia Spitale och jag - 4 målare, en grafiker och en skulptör. Var och en har en mycket annorlunda stil, så det kommer att bli en intressant utställning. Om du får chansen, kom med. Galleriet är öppet måndag till fredag 10.00 - 14.00, lördag 11.00 - 13.00.


Invigningen är onsdagen den 11 oktober kl 19.00, alla är välkomna och det är ingen entréavgift. Alla artister kommer att vara där, så kom och säg hej.

Detta blir den sista utställningen för 2023, då är det dags att koncentrera sig på måleriet!


ArtistsofMallorca.com är nu hem för nästan 250 konstnärer, vilket är fantastiskt, och det finns alltid plats för fler. Konstnärer kan nu ladda upp sina verk direkt på webbplatsen, så om någon av dina konstnärsvänner vill vara en del av det, låt dem veta www.artistsofmallorca.com/artistsinformation


Hope to see you at the Museu!


Saludos


Sharon

2 views0 comments
bottom of page